През последните пет парламента се вижда, че единствените редовни правителства са

...
През последните пет парламента се вижда, че единствените редовни правителства са
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев : Смятаме, че господин Борисов е зависим от Пеевск

През последните пет Народното събрание се вижда, че единствените постоянни правителства са с мандата на ПП-ДБ. Ние имаме упоритостта да управляваме и да осъществяваме програмата си. Ние сме единствените, които можем да консолидираме поддръжка към нас. Това разясняваме пред Нова телевизия националният представител от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев. 

Той добави, че партията има стратегия, по която работи от три години. По думите му тя е за увеличение на приходите на българските жители и за правдивост в българското общество.

Арабаджиев посочи, че с Пеевски и няма по какъв начин да влязат в публична власт. „ Смятаме, че господин Борисов е подвластен от Пеевски ”, сподели той.

„ Дадохме 10 месеца на сътрудниците от да се еманципират, да понижат въздействието, което има върху тях, точно посредством съглашението, което им бяхме предложили да подпишем. „ Господин Пеевски не им даде най-сетне да имаме самостоятелни регулатори, да има самостоятелна правосъдна система. Това, което за 30-години преход не можем да реализираме ”, сподели националният представител.

Той посочи, че в никакъв случай не са се молили за гласове. „ Предложили сме промени в Конституцията, в част правосъдна система, които са смислени и значими за българските жители. Това, което можем да създадем е да сложим на маста в Народното събрание, най-важните промени, които би трябвало да се случат в България и да забележим от кое място може да пристигна поддръжка ”, добави Арабаджиев.

Според него е значимо да има транспарантни правила за избор на регулатори и самостоятелна правосъдна система. Той посочи, че при бъдещо ръководство всичко ще е въпрос на договаряния.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР